Top Guidelines Of Nachtzorg

Wiki Article

Voor meer informatie en het aanvragen van intensieve nachtzorg kunt u Make contact with opnemen met uw behandelend arts of satisfied één van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Onze Saars kunnen op veel vlakken ondersteunen en mantelzorgers ontlasten. Wij kunnen u echter niet verplegen of op een andere manier medische hulp verlenen.

Het Thuis-team van Oktober werkt hierbij nauw samen fulfilled de ouderen, hun mantelzorgers, families en buren en fulfilled haar bestaande netwerk van vrijwilligers, welzijnsorganisatie SWOVE en seniorenhuisvester Wooninc.

Een zorgunit van Thuis aan Huis is een negative- en/of slaapkamer welke aan de bestaande woning kan worden geplaatst. Doordat deze zorgunits gelijkvloers zijn wordt u niet meer gehinderd doorway trappen.

De mantelzorgwoning heeft een oppervlakte van om en nabij de 100m2 en is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een ruime woonkamer, keuken, badkamer en dubbele slaapkamers.

We spreken van een waakdienst, wanneer u ’s nacht vaker dan twee keer actieve begeleiding nodig heeft. Wanneer u bijvoorbeeld in de nacht previous heeft van dwalen of onrust als gevolg van dementie, kan het zijn dat u meerdere keren in de nacht hulp nodig heeft.

Op donderdag sixteen december hebben wij in de gemeente Roosendaal een luxe mantelzorgwoning geplaatst. Deze plaatsing was spectaculair te noemen doorway het specifieke kraan/-hijswerk wat hier is uitgevoerd.

Zij begeleidt u bij het naar mattress gaan en het opstaan en helpt u wanneer u bijvoorbeeld naar het bathroom wilt. Zo bent u ‘s nachts niet alleen en is er altijd hulp dichtbij wanneer u dit dat nodig heeft. Op deze manier wordt uw mantelzorger ontlast zodat zij of hij de nodige rust heeft.

Afhankelijke van het soort thuiszorg die u nodig heeft, kunt u in aanmerking komen voor een zorgvergoeding. In de meeste gevallen wordt thuiszorg vergoed door uw zorgverzekeraar.

Het grote voordeel van ‘Jouw Zorg Thuis’ is dat het wordt aangeboden rondom de huizen van Oktober. Daar kunnen ouderen van alles vinden wat ze nodig hebben, naast hulp of (nacht)zorg more info kunnen ze ook terecht voor een gezellige daginvulling of een heerlijk maaltijd.

Onze zorgprofessionals respecteren uw manier van leven en bieden hulp op maat. Zij onderhouden nauwe relaties satisfied zorggerelateerde organisaties en specialisten uit uw eigen omgeving waardoor thuiszorg nog persoonlijker wordt.

Het tarief en de kosten voor onze nachtzorg hangt van een paar factoren af. De nachtzorg is verdeeld in waakdiensten en slaapdiensten.

Particuliere thuiszorg betekent altijd een vertrouwd gezicht in de buurt. U heeft een vaste verzorgende met wie u een band opbouwt. De zorgverlener woont bij u in huis en is daarom altijd in de buurt.

 Onze ervaren en professionele zorgmedewerkers hebben de juiste opleiding of achtergrond. Samen inventariseren wij uw zorgvraag en vullen dit op maat in, zodat u in uw eigen vertrouwde omgeving thuis kunt blijven wonen.

Report this wiki page